Ko smo mi?..

Učestvujemo na procesu pripreme i organizacije skupova, pomažemo  u odabiru adekvatne destinacije, hotela, pratimo regulative/propise, predlažemo društveni program, sastavljamo  i vodimo  financijsku konstrukciju čitavog projekta, te njegov marketinški dio, kako bi se organizatori mogli posvetiti isključivo naučnom dijelu – odabiru predavača i tema.

10

GODINA POSLOVANJA

10000

I VIŠE ZADOVOLJNIH KLIJENATA

500

I VIŠE ORGANIZOVANIH DOGAĐAJA

NAJPOVOLJNIJE KARTE

NAJPOVOLJNIJE KARTE

Za sve destinacije. Dolasci i odlasci na seminare su nasa briga

SMJEŠTAJ

SMJEŠTAJ

Smještaj organizujemo u naboljim hotelima sa vrhunskom uslugom.

IZLETI

IZLETI

Organizujemo sve vrste izleta i dodatnog sadržaja tokom vašeg boravka.

Mi smo profesionalna kongresna organizacija - PCO agencija

Dio turizma za koji smo se usko specijalizovali vezan je za medicinski turizam.

Zašto medicinski skupovi

kada je mnogo lakše osmisliti putovanje iz snova, za koje stručnjaku iz turizma treba par sati za organizaciju, a medicinski skupovi se rade minimalno od 8 mjeseci do 2 godine intenzivno?…

Medicina je grana u kojoj se najviše pažnje posvećuje razvoju novih tehnologija u dijagnostici i liječenju, te s tim u vezi na dnevnom nivou izlaze novi lijekovi, medicinska sredstva i tehnologije, te preporuke o  postupku i načinu primjene istih.

Kontinuirana edukacija stručnjaka s naših prostora za nas mnogo znači jer na taj način dajemo i svoj doprinos u liječenju naših građana. Okupljanjem doktora na radionicama, simpozijumima i kongresima u zemlji i inostranstvu širimo viđenje pojedinaca, omogućujemo im da razmijene iskustva sa kolegama, te da saznanjem drugačijeg načina rada u okruženju unaprijede svoj rad. Uz sve to, nadahnjujemo ih  i  pokušavamo malo odvojiti od svakodnevnice i zabavnim sadržajima.

Udruženja doktora, kao strukovne asocijacije  zadnjih godina na svoje skupove pozivaju predavače iz eminentnih klinika iz evrope i svijeta, te na taj način na našem malom prostoru prave događaje od međunarodnog značaja.

U okviru ponude pružamo usluge

brendiranja

brendiranje svakog pojedinačnog skupa – naziv i dizajn; brendiranje restorana za svečanu večeru i druge događaje, brendiranje sale s posebnim akcentom na scenografiju.

prevoza

transferi, iznajmljivanje vozila, avio prevoz

smještaja

rezervacije hotelskog i drugih vrsta smještaja sa popratnim uslugama ishrane

pripreme dokumentacije

priprema dokumentacije za simpozijume i kongrese,  zahtjeva za akreditovanje i bodovanje naučnog skupa od strane nadležnog ministarstva

registracije i akreditacije

registarcija i akreditacija učesnika za kongrese u zemlji i inostranstvu

osmišljavanja i organizacije svečanog programa

osmišljavanje programa otvaranja/zatvaranja  kongresa, manifestacija uz popratni muzički sadržaj,  usluge konferensijera (voditelj); organizovanja svečane večere i rezervacije restorana

marketinga i PR-a

promocija skupova, saradnja sa medijima i ustanovama/udruženjima od značaja za skupove

saradnje sa sponzporima skupova

saradnja i poslovne korespodencije sa sponzorima u okviru dogovorenih sponzorskih paketa i usluga, obezbjeđivanja adekvatnog izložbenog prostora za sponzore

obezbjeđivanja kongresnih i seminarskih sala

obezbjeđivanje sala sa adekvatnom tehničkom opremom (LED ekran,  projektorsko platno, flipchart, projektor, profesionalne kamere za snimanje i prenos uživo, studijska opremljenost scene, scenografija, rasvjeta)

profesionalnih prevodioca

angažovanje prevodilaca uz adekvatnu tehničku opremljenost  za simultano prevođenje

štampanja i isporuke materijala

štampanje pisanih i reklamnih materijala, štampanje reklamnih torbi, cekera, fascikli,izrada i štampanje  zbornika radova, dizajn, izrada i štampa flajera, postera i dr.

tehničke asistencije

u vidu najave skupova/kongresa, pisanja i oglašavanja obavještenja i formulara na web stranici od značaja za skup/kongres, prijave učesnika te  radova i njihovo arhiviranje za zbornik

tehničke podrške i osoblja

u vidu obezbjeđenog osoblja i registracijskog pulta tokom održavanja skupa/kongresa na licu mjesta

budžetiranja

asistencija oko procjene troškova skupa/kongresa, naplate kotizacija, smještaja i dodatnih usluga uz dostavljanje konačne dokumentacije i  finalnih izvještaja vezanih za troškove i budžetiranje skupa/kongresa

Šta ovo znači za nas?..

To nama daje mogućnosti razvoja turizma u pravcu svjetskih okvira te samim tim imamo mogućnost da domaću privredu unaprijedimo i stavimo uslugu na nivo svjetskog establišmenta.

Naša saradnja ne počiva samo kao poveznica stukovnog udruženja i smještajnog objekta. Kvalitet i atraktivnost samog skupa zavisi od programa, ali i od naše sposobnosti da taj skup tehnički iznesemo od početka do kraja.

Svakodnevno radimo na unapređenju tehnike i koristimo se najmodernijim tehničkim rješenjima, koji se rijetko u te svrhe viđaju i u mnogo većim i razvijenijim evropskim centrima, koji imaju na predavanjima i desetostruko više učesnika.

Najave događaja

Jako dobra ekipa sa kojom je uvijek zadovoljstvo poslovati.. Dobar tim i vrlo posveceni da svaki aspekt dogadjaja protekne u najboljem svjetlu

AAP ELECTRONIC

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum quis lorem non nisi iaculis ullamcorper sit amet sit amet felis. Vestibulum in molestie ligula. Praesent egestas turpis quis auctor aliquet. Sed varius metus lacus, eu hendrerit mi congue et.

UKR RS

Kontaktirajte nas

  Jevrejska bb, Lamela III, lokal br. 21
  Banja Luka, Bosna i Hercegovina
  Tel/Fax: 00 387 51 21 33 50
  Cell: +387 65 75 76 90, +387 65 31 35 75
  office@sky2travel.net
  sky2travelcompany@gmail.com
  www.sky2travel.net